Geef je nu op voor het Jubileum feest op zaterdag 30 juni!!

Het kan jullie bijna niet zijn ontgaan, de Buurtvereniging “Um jen Sjting” viert dit jaar haar 70 jarige jubileum. Dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan, maar samen met jullie vieren. Daarvoor hebben we ons best gedaan om een leuk programma samen te stellen voor jong en oud. Het feest zal op zaterdag 30 juni plaats vinden op Gillishof aan de Zandberg 20. Wij zorgen voor een hapje, muziek en vermaak en hopen dat we vele huidige en vroegere buurtbewoners mogen begroeten.

Feestprogramma:

  • 16.00 uur ontvangst met Koffie en iets lekkers
  • 18.00 uur Lekker snacken, bij de frietwagen
  • 19.30uur Muziek en dans met de band:

“ Dirty Harry & the smashing Hornoxes.”

Zoals reeds eerder was vermeld is dit alles gratis voor leden en vragen we een bijdrage van €12,50 per gezin als je (nog) geen lid bent van de buurtvereniging. Aan niet meer in de buurt wonende oud-leden en niet meer in de buurt wonende kinderen van leden vragen we een bijdrage van €5,- per persoon. Voor het drinken zijn consumptie bonnen te koop. Deze zijn voor iedereen voor eigen rekening.

Ben je erbij, laat het ons dan zo snel mogelijk, maar zeker voor 17 juni, weten.

Aanmelden via E.Mail bij lucie.dremmen@ziggo.nl. Betalen kan door het verschuldigde bedrag over te maken naar: NL23 RABO 0179 9562 72

Je kunt hier de in de buurt huis aan huis bezorgde flyer downloaden

Geplaatst in 2018 | Reacties uitgeschakeld voor Geef je nu op voor het Jubileum feest op zaterdag 30 juni!!

Pasen 2018

Na enkele jaren met regen, kou en of een combinatie van beide werden we afgelopen zaterdag nog eens verwend met een lekker voorjaarszonnetje tijdens het jaarlijkse eieren zoeken. Genieten dus voor jong en oud. Fijn ook dat we enkele van onze nieuwe buurtbewoners mochten verwelkomen!

Klik hier voor de foto’s

 

Geplaatst in 2018 | Reacties uitgeschakeld voor Pasen 2018

Umjensjting 70 jaar!

Zoals bovenstaande al aangeeft bestaat onze buurtvereniging dit jaar 70 jaar. Voor een buurtvereniging is dit een uniek jubileum dat we komende zomer groots willen gaan vieren.

We zijn al druk bezig met voorbereiding om extra glans te geven aan dit jubileumfeest.

In de sfeervolle ambiance van onze vaste locatie “Hoeve St. Gillishof” wordt dit feest gevierd Onder het genot van eten & drinken, mogelijk met live-muziek en zeker ook leuke activiteiten voor de jeugd.

Dus reserveer alvast de Jubileumfeestdag Zaterdag 30 juni !!

Lees verder

Geplaatst in 2018, Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Umjensjting 70 jaar!

Nieuwe foto’s aan album toegevoegd.

Helaas is het mij door drukte de afgelopen paar maanden niet gelukt de site helemaal actueel te houden. Ik heb nu de foto’s van de barbecue op 1 juli 2017, het bowlen op 25 november 2017, het volleyen op 29 december 2017 en de nieuwjaarsborrel op 14 januari 2018 in het foto album geplaatst. Je kunt het foto album bekijken via het menu “foto galerij”.

Geplaatst in 2018, Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe foto’s aan album toegevoegd.

Pasen 2017

Ook dit jaar was de paashaas de kinderen van onze buurt niet vergeten. In tegenstelling tot de stralende zonneschijn van een jaar geleden werkte het weer dit jaar niet echt mee. Maar ondanks dat was het toch weer een gezellige boel. Bijna 100 eieren waren verstopt en werden ook weer gevonden. Net als voorgaande jaren waren we weer te gast bij de familie Sleijpen in de wei.

Geplaatst in 2017 | Reacties uitgeschakeld voor Pasen 2017

Bowling avond 2016

Met 1 deelnemer minder dan in 2015 was de bowling avond van dit jaar weer voldoende bezocht. Er waren 3 banen gereserveerd. 1 Daarvan was speciaal voor de jeugd. Op de overige 2 banen speelden de volwassenen. 5 Dames op de een en 5 heren op de andere baan. Voorzien van een hapje en een drankje werd er gestreden voor de eeuwige roem. Waarna er nog een tijdje gezellig nagepraat werd. Zoals op de foto’s te zien is hebben de volwassenen èn de kinderen zich prima vermaakt.

Eindstand dames
plaats naam punten
1 Vivian 155
2 Mariëlle 127
3 Christine 103
4 Lucie 81
5 Renee 70
Eindstand heren
plaats naam punten
1 Theo 171
2 Servé 142
3 Leo 120
4 Klaus 119
5 Jos 77
Eindstand kinderen
plaats naam punten
1 Milan 117
2 Mika 102
3 Ties 87
4 Tuur 83
5 Tjeu 78
Geplaatst in 2016, Activiteiten | Reacties uitgeschakeld voor Bowling avond 2016

Buurt barbecue weer geslaagd!

Op de  Gillishof kwamen afgelopen zaterdag 16 juli ruim 40 buurtgenoten bij elkaar voor de jaarlijkse barbecue. Na jaren van òf regenachtig òf fris òf veel te warm was het weer dit jaar perfect. Het was heerlijk toeven buiten. Voeg daar bij top kwaliteit vlees, heerlijke zelfgemaakte salades, een lekker biertje (of wat anders) en allemaal gezellige buurtgenoten dan kon het alleen maar een zeer geslaagde barbecue worden. En dat was het!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Buurt barbecue weer geslaagd!

Pasen 2016

Onder een stralende zon waren op de zaterdag voor Pasen zo’n 15 kinderen met hun ouders naar “de wei” van de familie Sleijpen gekomen om de eieren te zoeken die de paashaas hier elk jaar weer verstopt. Het was weer een gezellige drukte. De kinderen deden hun best om de eieren te vinden, en als er goed geteld is, is er geen ei blijven liggen. Het zilveren ei is dit jaar gevonden door Viktor en het gouden ei door Simone.

Geplaatst in 2016, Activiteiten | Reacties uitgeschakeld voor Pasen 2016

Volleybal toernooi 2015

Al tientallen jaren neemt onze buurtvereniging deel aan het einde jaars volleybal toernooi dat gymvereniging Wilhelmina ieder jaar weer organiseert. Dit jaar hadden we ruim voldoende spelers voor 2 teams bij elkaar gekregen. 10 spelers uit de buurt, door Astrid aangevuld met enkele spelers uit haar familie. In totaal deden er 5 teams mee aan het toernooi. Hoewel we de afgelopen jaren konden spreken van een gestaag stijgende lijn, zijn we dit jaar even in een dipje beland. Al konden de 2 teams zich wel nog in de top 5 handhaven. (Team umjensjting 2 werd 5e en Team umjensjting 1 schopte het tot een 4e plek). Het plezier en de gezelligheid waren er niet minder om. Hetgeen ook wel duidelijk is te zien op de onderstaande foto’s. Ik hoop dat we volgend jaar weer met een grote groep kunnen aantreden. Helaas raakten 2 speelsters geblesseerd. Astrid en Vivian wens ik een snel herstel toe. Ik hoop dat het mee valt!

Geplaatst in 2015, Activiteiten, Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Volleybal toernooi 2015

Kinderen maken weer Lego kribbe

Ook dit jaar hebben de kinderen uit onze buurt zich van hun creatiefste kant laten zien. Ze maakten op zondag 13 december onderstaande kerst kribbe van lego blokken.

Geplaatst in 2015, Activiteiten | Één reactie