Geef je nu op voor het Jubileum feest op zaterdag 30 juni!!

Het kan jullie bijna niet zijn ontgaan, de Buurtvereniging “Um jen Sjting” viert dit jaar haar 70 jarige jubileum. Dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan, maar samen met jullie vieren. Daarvoor hebben we ons best gedaan om een leuk programma samen te stellen voor jong en oud. Het feest zal op zaterdag 30 juni plaats vinden op Gillishof aan de Zandberg 20. Wij zorgen voor een hapje, muziek en vermaak en hopen dat we vele huidige en vroegere buurtbewoners mogen begroeten.

Feestprogramma:

  • 16.00 uur ontvangst met Koffie en iets lekkers
  • 18.00 uur Lekker snacken, bij de frietwagen
  • 19.30uur Muziek en dans met de band:

“ Dirty Harry & the smashing Hornoxes.”

Zoals reeds eerder was vermeld is dit alles gratis voor leden en vragen we een bijdrage van €12,50 per gezin als je (nog) geen lid bent van de buurtvereniging. Aan niet meer in de buurt wonende oud-leden en niet meer in de buurt wonende kinderen van leden vragen we een bijdrage van €5,- per persoon. Voor het drinken zijn consumptie bonnen te koop. Deze zijn voor iedereen voor eigen rekening.

Ben je erbij, laat het ons dan zo snel mogelijk, maar zeker voor 17 juni, weten.

Aanmelden via E.Mail bij lucie.dremmen@ziggo.nl. Betalen kan door het verschuldigde bedrag over te maken naar: NL23 RABO 0179 9562 72

Je kunt hier de in de buurt huis aan huis bezorgde flyer downloaden

Geplaatst in 2018 | Reacties uitgeschakeld voor Geef je nu op voor het Jubileum feest op zaterdag 30 juni!!

Pasen 2018

Na enkele jaren met regen, kou en of een combinatie van beide werden we afgelopen zaterdag nog eens verwend met een lekker voorjaarszonnetje tijdens het jaarlijkse eieren zoeken. Genieten dus voor jong en oud. Fijn ook dat we enkele van onze nieuwe buurtbewoners mochten verwelkomen!

Klik hier voor de foto’s

 

Geplaatst in 2018 | Reacties uitgeschakeld voor Pasen 2018

Umjensjting 70 jaar!

Zoals bovenstaande al aangeeft bestaat onze buurtvereniging dit jaar 70 jaar. Voor een buurtvereniging is dit een uniek jubileum dat we komende zomer groots willen gaan vieren.

We zijn al druk bezig met voorbereiding om extra glans te geven aan dit jubileumfeest.

In de sfeervolle ambiance van onze vaste locatie “Hoeve St. Gillishof” wordt dit feest gevierd Onder het genot van eten & drinken, mogelijk met live-muziek en zeker ook leuke activiteiten voor de jeugd.

Dus reserveer alvast de Jubileumfeestdag Zaterdag 30 juni !!

Lees verder

Geplaatst in 2018, Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Umjensjting 70 jaar!

Nieuwe foto’s aan album toegevoegd.

Helaas is het mij door drukte de afgelopen paar maanden niet gelukt de site helemaal actueel te houden. Ik heb nu de foto’s van de barbecue op 1 juli 2017, het bowlen op 25 november 2017, het volleyen op 29 december 2017 en de nieuwjaarsborrel op 14 januari 2018 in het foto album geplaatst. Je kunt het foto album bekijken via het menu “foto galerij”.

Geplaatst in 2018, Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe foto’s aan album toegevoegd.

Pasen 2017

Ook dit jaar was de paashaas de kinderen van onze buurt niet vergeten. In tegenstelling tot de stralende zonneschijn van een jaar geleden werkte het weer dit jaar niet echt mee. Maar ondanks dat was het toch weer een gezellige boel. Bijna 100 eieren waren verstopt en werden ook weer gevonden. Net als voorgaande jaren waren we weer te gast bij de familie Sleijpen in de wei.

Geplaatst in 2017 | Reacties uitgeschakeld voor Pasen 2017

Bowling avond 2016