Buurtfeest 2012

Op zaterdag 16 juni was het weer tijd voor de jaarlijkse barbecue. Vanaf vijf uur konden we eerst genieten van een lekkere kop koffie met een stukje cake.
Ondertussen werd door het vaste barbecue team de barbecue langzaam op temperatuur gebracht. Ook dit jaar viel het qua weer wat tegen, en regende het aan het begin van de avond nog. Omdat we weer gebruik maakten van de schitterende accommodatie van de sint Gillishof bij Ger en Jacqueline was het mindere weer geen spelbreker. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt in de hooischuur.
De jarenlange ervaring van ons barbecue team zorgde voor een zeer smaakvol vervolg van de avond. Ook de salades waren dit jaar weer super vers en van de beste kwaliteit!
8 personen hadden zich opgegeven voor het forelvissen op Zaterdag morgen. De vangst werd ’s avonds verkocht voor op de barbecue, nadat Ger ze zorgvuldig had schoongemaakt en in aluminiumfolie had verpakt. Dit jaar werd er weer een loterij gehouden met enkele leuke prijzen.

Al met al een zeer geslaagde avond.

 

Dit bericht is geplaatst in 2012, Activiteiten, Nieuws. Bookmark de permalink.