Buurt Bowlen 2012

Afgelopen jaar was het bowlen met aansluitend steengrillen een groot succes, met een bloedserieuze finale! Daarom hebben we ook voor dit jaar besloten om deze activiteit in te plannen, nu op zaterdag 3 november. De locatie is weer Hoeve de Aar, Welterlaan 45 te Heerlen.

We starten om 18.00 uur met een uur gratis bowlen. Om 19.00 uur bestaat de mogelijkheid om twee uur ‘steen te grillen’, voor eigen rekening. De kosten hiervoor bedragen 20 euro per volwassene en 10 euro per kind (tot en met 12 jaar), exclusief drank. Niet-buurtleden kunnen deelnemen tegen kostprijs (24 euro / 16 euro).

Afgelopen jaar bleek het overigens verstandig om 10 minuten eerder aanwezig te zijn, zodat je in alle rust de mooiste bowlingschoenen kunt uitzoeken. Dan kan je namelijk meteen om 18.00 uur al je eerste strike werpen!

Dit bericht is geplaatst in 2012, Activiteiten. Bookmark de permalink.