Succesvol volleybal toernooi.

Dit jaar hebben we ons met 2 teams kunnen inschrijven voor het volleybal toernooi van GV Wilhelmina.
Op vrijdag 27 December togen we richting de Wilhelmina zaal. Team 1 moest meteen om 18 uur aantreden. De tweede wedstrijd van team 1 was om 19 uur. Tegen team 2, dat toen zijn eerste wedstrijd speelde. Een strijd onder buurtgenoten dus. Jarenlang had het volleybal team van um jen sjting de reputatie als allerlaatste te eindiggen, omdat nóóit een set gewonnen werd. Sinds de laatste paar jaar is hierin echter verandering in gekomen. Team 1 wist 1 van de 5 wedstrijden te winnen en behaalde een 4e plaats. Team 2 wist zelfs 2 wedstrijden te winnen, en behaalde daarmee de 3e plaats.
Naast een sportieve, was het ook weer een zeer gezellige avond.
Bekijk ook de onderstaande foto’s

[nggallery id=15]

Dit bericht is geplaatst in 2013, Activiteiten, Nieuws. Bookmark de permalink.