Volleybal toernooi GV Wilhelmina

volleybal1

Ook dit jaar hebben we weer 2 teams aangemeld voor het jaarlijkse volleybal toernooi van Gymnastiek vereniging Wilhelmina. Dat vind plaats op dinsdag 30 december, vanaf 18:00 uur. We zijn nog op zoek naar een paar spelers of speelsters. Heb je zin om in een gezellige sfeer een avondje “sportief” bezig te zijn? Kun je goed tegen verlies? Meld je dan snel aan bij Theo Schroijen, steenberg 36 of Jos Dumont, steenberg 29. Je kunt je ook aanmelden door op dit berichtje te reageren. Misschien kunnen we dan de stijgende lijn van de afgelopen jaren doortrekken!

Dit bericht is geplaatst in 2014, Activiteiten, Nieuws. Bookmark de permalink.

1 reactie op Volleybal toernooi GV Wilhelmina

  1. Astrid en Gido schreef:

    Hoi,

    Wij doen mee met drie personen. Roel, Gido en ik.

    Groetjes
    Astrid

Reacties zijn gesloten.