Sportieve afsluiting 2014

Het was nog even spannend, maar het is toch weer gelukt om 2 volledige teams van elk 4 mannen en 2 vrouwen te vormen voor het volleybal toernooi van GV Wilhelmina op dinsdag avond 30 december. Mede doordat Astrid, Vivian en Karin zorgden voor wat welkome versterking van familie of zelfs toevallig aanwezig bezoek uit frankrijk.

De eerste wedstrijd was meteen “umjensjting 1” tegen “umjensjting 2” Na een harde maar faire strijd moest umjensjting 1 uiteindelijk genoegen nemen met een 6e plaats (poedelprijs), terwijl umjensjting 2 een 4e plek bemachtigde. De sfeer was er, zoals elk jaar, niet minder om. We kunnen daarom weer terug kijken op een geslaagde, gezellige avond. Iedereen bedankt en hopenlijk tot ziens op de nieuwjaarsborrel op 18 januari.

Dit bericht is geplaatst in 2014, Activiteiten. Bookmark de permalink.

1 reactie op Sportieve afsluiting 2014

  1. Astrid Kampert schreef:

    Het was inderdaad weer supergezellig. Iedereen bedankt voor de leuke sportieve avond!

    Groetjes Astrid en Gido

Reacties zijn gesloten.