Um Jen Sjting ontvangt Bijdrage van NLdoet!

logoNLdoetElk jaar doen er tijdens de kerst periode steeds meer mensen mee met de kribkeswandeling in Bocholtz. Het leek ons daarom een leuk idee om ook als buurt een kerstkribbe te maken  We hebben dit initiatief voorgelegd aan NLdoet, en we ontvangen een flinke financiële bijdrage om deze klus te realiseren!

 

We willen graag een grote kerstkribbe maken uit houten planken die we dan elk jaar weer kunnen gebruiken. We zoeken daarvoor vrijwilligers die met een decoupeerzaag en ander elektrisch gereedschap wel raad weten. Wie heeft er tijd om op 21 maart met ons deze klus te klaren? Uiteraard nodigen we ook (nog) niet-leden uit om ons te helpen. Deze activiteit is niet zo geschikt voor jonge kinderen.

Kijk voor meer informatie op  www.nldoet.nl

Behalve met de inlever strook op de huis aan huis bezorgde flyer,  is het ook mogelijk om je via de site van NL doet als vrijwilliger aan te melden.

Groet,

Het bestuur:

Marita Debets, Lucie Dremmen, Jos Dumont, Miny Hartmans, Birgit Michels en Theo Schroijen.

Dit bericht is geplaatst in 2015, Activiteiten. Bookmark de permalink.