Warme barbeque

De laatste jaren was het tijdens onze jaarlijkse barbecue niet zo best gesteld met het weer. Dit jaar mochten we ons echter verheugen op een échte zwoele zomer avond. Er werden zelfs temperaturen tot 38 graden voorspeld! Zó warm werd het gelukkig niet. En met maar 34 graden was het best te doen. Voor de kleintjes hadden we voor wat plens water gezorgd en ook een water ijsje zorgde voor wat brood nodige verkoeling. Het vlees, en de salades waren, zoals ieder jaar, weer heerlijk. Vakkundig gegrild door ons vaste barbecue team. Al met al een zeer geslaagde avond.

Dit bericht is geplaatst in 2015, Activiteiten. Bookmark de permalink.

2 reacties op Warme barbeque

  1. Astrid schreef:

    Het was een erg gezellige zomerse BBQ met lekkere salades en vlees. Compliment aan de organisatie!

  2. Peter schreef:

    Een mooie, warme dag met een geweldig activiteit. De bbq is en blijft een leuk, gezellig activiteit. Ik hoop dat we volgend jaar iets minder warm weer hebben en iets meer personen aanwezig zijn. De middag, avond was snel voorbij en dat geeft aan hoe gezellig het weer was. Op naar het volgende activiteit.

Reacties zijn gesloten.