Volleybal toernooi 2015

Al tientallen jaren neemt onze buurtvereniging deel aan het einde jaars volleybal toernooi dat gymvereniging Wilhelmina ieder jaar weer organiseert. Dit jaar hadden we ruim voldoende spelers voor 2 teams bij elkaar gekregen. 10 spelers uit de buurt, door Astrid aangevuld met enkele spelers uit haar familie. In totaal deden er 5 teams mee aan het toernooi. Hoewel we de afgelopen jaren konden spreken van een gestaag stijgende lijn, zijn we dit jaar even in een dipje beland. Al konden de 2 teams zich wel nog in de top 5 handhaven. (Team umjensjting 2 werd 5e en Team umjensjting 1 schopte het tot een 4e plek). Het plezier en de gezelligheid waren er niet minder om. Hetgeen ook wel duidelijk is te zien op de onderstaande foto’s. Ik hoop dat we volgend jaar weer met een grote groep kunnen aantreden. Helaas raakten 2 speelsters geblesseerd. Astrid en Vivian wens ik een snel herstel toe. Ik hoop dat het mee valt!

Dit bericht is geplaatst in 2015, Activiteiten, Geen categorie. Bookmark de permalink.