Umjensjting 70 jaar!

Zoals bovenstaande al aangeeft bestaat onze buurtvereniging dit jaar 70 jaar. Voor een buurtvereniging is dit een uniek jubileum dat we komende zomer groots willen gaan vieren.

We zijn al druk bezig met voorbereiding om extra glans te geven aan dit jubileumfeest.

In de sfeervolle ambiance van onze vaste locatie “Hoeve St. Gillishof” wordt dit feest gevierd Onder het genot van eten & drinken, mogelijk met live-muziek en zeker ook leuke activiteiten voor de jeugd.

Dus reserveer alvast de Jubileumfeestdag Zaterdag 30 juni !!

Alle buurtbewoners worden uitgenodigd om het feest bij te wonen, voor leden van de buurt is dit gratis, niet leden betalen per gezin €12,50. (drank is in beide gevallen voor eigen rekening).

Het lijkt ons een leuk idee om bij gelegenheid van het 70-jarig jubileum een “reünie” te houden voor die generatie jeugd, die jaren geleden hier is geboren (bijv. onze uitwonende kinderen) en voor de oud-buurtbewoners.

Aan deze groep vragen we een kleine bijdrage van €5,- p.p.

We hopen natuurlijk heel veel mensen terug te zien, die al een aantal jaren geleden zijn uitgevlogen en/of verhuisd. Dit zou voor alle aanwezigen erg bijzonder- en leuk zijn.

Wij kunnen niet actief op zoek gaan naar verblijfplaats van deze groep.

Daarom onze vraag aan de huidige buurtleden: “Willen jullie e-mail adressen van jullie kinderen en, indien bekend, van oud-buurtbewoners s.v.p. doorsturen naar lucie.dremmen@ziggo.nl . Via deze weg kunnen we hen dan ook uitnodigen voor ons jubileumfeest.

Een overzicht van het complete programma van de jubileumdag ontvangen jullie over enkele maanden als het definitief rond is. Hierbij is dan ook een inschrijfformulier toegevoegd voor de (hopelijk veel) deelnemers.

Alvast feestelijke groeten:

Bestuur “Um jen Sjting”

Dit bericht is geplaatst in 2018, Nieuws. Bookmark de permalink.