Geef je nu op voor het Jubileum feest op zaterdag 30 juni!!

Het kan jullie bijna niet zijn ontgaan, de Buurtvereniging “Um jen Sjting” viert dit jaar haar 70 jarige jubileum. Dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan, maar samen met jullie vieren. Daarvoor hebben we ons best gedaan om een leuk programma samen te stellen voor jong en oud. Het feest zal op zaterdag 30 juni plaats vinden op Gillishof aan de Zandberg 20. Wij zorgen voor een hapje, muziek en vermaak en hopen dat we vele huidige en vroegere buurtbewoners mogen begroeten.

Feestprogramma:

  • 16.00 uur ontvangst met Koffie en iets lekkers
  • 18.00 uur Lekker snacken, bij de frietwagen
  • 19.30uur Muziek en dans met de band:

“ Dirty Harry & the smashing Hornoxes.”

Zoals reeds eerder was vermeld is dit alles gratis voor leden en vragen we een bijdrage van €12,50 per gezin als je (nog) geen lid bent van de buurtvereniging. Aan niet meer in de buurt wonende oud-leden en niet meer in de buurt wonende kinderen van leden vragen we een bijdrage van €5,- per persoon. Voor het drinken zijn consumptie bonnen te koop. Deze zijn voor iedereen voor eigen rekening.

Ben je erbij, laat het ons dan zo snel mogelijk, maar zeker voor 17 juni, weten.

Aanmelden via E.Mail bij lucie.dremmen@ziggo.nl. Betalen kan door het verschuldigde bedrag over te maken naar: NL23 RABO 0179 9562 72

Je kunt hier de in de buurt huis aan huis bezorgde flyer downloaden

Dit bericht is geplaatst in 2018. Bookmark de permalink.